tjänster

Klicka på bilderna för att komma till respektive tjänst.


Frekvensmedicin

En frekvensmedicinsk balansering rättar till och förebygger stress och obalanser. Detta startar igång kroppens självläkande förmåga med goda resultat vid stress och psykisk ohälsa.

Personlig- och andlig utveckling

Att utvecklas som människa är en spännande och utmanande resa. En förståelse för vem du verkligen är. Bli mer av dig själv istället för en kopia av någon annan.

Medveten närvaro

Upplev ökat fokus, sänkt stressnivå och kom i kontakt med din inre livskraft. Din hjärna kommer dessutom att älska att bara få vara i stillhet en liten stund. Ett liv i balans.

Näringstillskott

Dagens mat är över lag näringsfattig. Kanske har du inte kraft att göra en kostförändring. Då är detta ett bra alternativ för att kunna fylla på med nödvändiga näringsämnen.

Naturlig kost

Dagens livsstil och kost skapar stor ohälsa. Men vi kan medvetet välja naturlig kost utan kemiska tillsatser. Våra kroppar mår bäst av naturlig och näringsrik mat.

Onlinekurser och föreläsningar

Om du är redo att starta din hälsoresa och/eller din personliga- och andliga utveckling är en onlinekurs en bra start.
Eller varför inte inspireras av en föreläsning.

Presentkort

Köp en gåva till en vän. Presentkortet kan skickas per post om du önskar – till dig eller till mottagaren. Du kan köpa på plats hos mig alternativt beställa.