Onlinekurser och föreläsningar


WEBBKURS KOMBINERAT MED QUANTUM BIOFEEDBACK TRAINING / FREKVENSANALYS
"DIN HJÄLTERESA - THE HERO´S JOURNEY"
Start 31 mars 2023
Från ekorrhjul, måsten, låg energi, krämpor och offer för omständigheter till att medvetet skapa det liv du vill leva med livsglädje, hälsa, mening och mod.

Hur spännande blir sagan om hjälten inte vågar möta och besegra draken? Tänk om hjälten istället skulle gå hem och titta på Netflix, tröstäta, sticka huvudet i sanden eller inte tro på sin förmåga och istället stanna i trygghetszonen. Precis, sagan blir inte det minsta spännande. 

Våra liv blir inte heller spännande och meningsfulla om vi inte vågar möta utmaningar och rädslor för att utvecklas och gå mot våra drömmar. Vi är skapta för att ständigt utvecklas. Vi kanske inte ens vågar drömma. Detta kan skapa stagnation,  stress, nedstämdhet, frustration och i längden symptom och sjukdom i våra kroppar. Slösa inte bort fler dagar på att uppfylla andras drömmar och vara andra till lags. Nu är rätt tid för att ändra på detta! Inte sen. NU! 

Vill du bli inspirerad att påbörja DIN resa till att bli hjälten i DITT liv? Och få kunskap, vägledning och stöttning på vägen för att komma igång. Jag är själv på denna spännande resa just nu. Och den fortsätter livet ut. 

Ge dig ut på "The hero´s jurney" och besegra drakarna en efter en (dina inre begränsningar och trosföreställningar om dig själv) som står i vägen för det liv du är menad att leva i frihet och meningsfullhet. Och ge kroppen förutsättning att vara i ett självläkande läge så som den förtjänar. Jag finns med dig på resan - nu  kör vi!

Kostnadsfritt webinar

Anmäl dig till ett kostnadsfritt webinar tisdag 28 mars kl 19.30 - 20.00 där jag berättar mer om kursen och upplägget och du får chans att ställa frågor.
Anmälan mejlas till: linda_garneij@hotmail.se

Om du inte kan delta finns det möjlighet att få en inspelning.

Pilotgrupp till ett väldigt förmånligt pris.

Jag söker nu 8 personer som vill vara med i pilotgruppen under skapandet av denna kurs.
Anmälan och mer info: linda_garneij@hotmail.se eller
073-0240 338.

Quantum biofeedback training / frekvensanalys

I kursen ingår 2 stycken enskilda sessioner på distans med frekvensanalys för hjälpa till att balansera och frigöra känslor, beroenden, stress, stimulera avslappning, fokus, stilla sinnet och mycket mera.
(Värde 2.000 kr)

Känner du igen dig i något av detta och är redo för förändring:

* Stressiga dagar med jobb, familj, relationer, aktiviteter, hushållssysslor med mera och har satt dig själv i sista hand.
* Längtar efter mer frihet, harmoni och meningsfullhet.
*Livet går ofta på autopilot och din egen hälsa och välmående har inte fått högsta prioritet.
* Du har det där som sägs göra oss lyckliga (familj, fin bostad, fin bil, bra jobb och så vidare) men livet skaver och känns tomt ändå.
*Olika krämpor har uppenbarat sig och du vill nu hjälpa kroppen att läka sig själv istället för att enbart bota symptom med läkemedel.
* Jobbar på ett jobb du inte trivs med och önskar att du kunde kliva av ekorrhjulet.
* Lever i en relation som inte är bra men har ännu inte vågat ta steget att lämna.
* Det finns något du vill göra men har intalat dig själv att du inte är redo ännu eller att det är orealistiskt.
* Funderar ibland över meningen med livet.
* Har ett öppet sinne för att det finns något mer än det vi kan se och uppleva genom våra fem sinnen.
* Du är nu redo att ta ansvar för ditt liv.

Då är denna kurs något för dig!

KURSENS INNEHÅLL:

  • 5 stycken inspelade lektioner (film, ljudinspelningar och text) som du kan titta på och lyssna på så många gånger du vill och när du vill under kursens gång (ny lektion släpps var annan vecka). Lektionerna innehåller kunskapsdelar, reflektioner, meditationer, verktyg och övningar.

  • Zoom-möte med mig och alla deltagare varje vecka för frågor, dela erfarenheter med andra kursdeltagare, pepp och feedback. Inspelning kommer finnas tillgänglig om du inte har möjlighet att delta.

  • Två personliga sessioner på distans med Quantum biofeedback /frekvensanalys för att till exempel hjälpa till att balansera och frigöra känsloblockeringar, beroenden, stress, stimulera avslappning, förbättrat fokus, lugna sinnet, släppa försvarsmekanismer, stärka självbilden, släppa falska illusioner om sig själv, släppa psykisk smärta och mycket annat. 
    (Värde 2.000 kr)


DIN HJÄLTERESA

Du är unik. Och du är speciell. Du har kommit till den här jorden för att vara och göra något som ingen annan har kommit hit för att vara och göra. Stort eller smått. Du har allt du behöver inom dig för att förverkliga dina drömmar. Det som har hindrat dig hittills är vad du tror om dig själv. För det är nämligen så att det du tror om dig själv, din självkänsla, styr dina val och dina handlingar och skapar ditt liv.

Din hjälteresa handlar om att möta och besegra drakarna (begränsningar, inre programmeringar, trosföreställningar om dig själv) som hindrar och lurar dig på din livsväg. För varje drake du besegrar, ju friare blir du och ju fler möjligheter öppnar sig i ditt liv. Du befriar dig sakta men säkert från tankarnas fängelse. 

Den här resan är full av överraskningar, möjligheter och mirakler. Men också intensiva känslor, smärtsamma upplevelser och stora utmaningar. Men du kommer inte utsättas för större utmaningar än du klarar av. Det fina är att när du tar beslutet att påbörja din resa så kommer nya människor och hjälp att uppenbara sig efter vägen så länge du fortsätter att gå och lyssnar till din inre kompass. Det ser livet till. Och denna kurs är ett exempel på detta. Här får du grundkunskaperna för att sedan kunna ta dig vidare. 

Kvantfysiken har kommit med nya sanningar om verkligheten och att människan skapar sin egen verklighet. Vi står just nu i den största evolutionen i mänsklighetens historia – expanderandet av vårt medvetande.

Det finns orubbliga lagar som styr skapandet av vår verklighet. Jag vill dela med mig av kunskap kring några av dessa lagar så att du kan lära dig att använda dessa till din fördel för att skapa positiva förändringar i ditt liv. Och för att skapa det liv som du är menad att leva. Det finns inget som heter slump eller tur - endast exakta lagar. 

Under dom här veckorna kommer vi att gå in på följande områden:

* Kvantfysik - läran om att allt är energi
* Universella lagar - skapa inifrån och ut
* Tankar, känslor och inre programmeringar
* Att tycka om och lita på sig själv
* Vikten av tacksamhet

Du kommer även att få två sessioner med det kvantfysiska balanseringsinstrumentet QUEXs för stöttning i din personliga- och andliga utveckling. Mer information om frekvensbalansering hittar du här på hemsidan under TJÄNSTER/FREKVENSMEDICIN.

När dessa kursveckor är slut kommer du  ha påbörjat din Hero´s jurney. Om du genomfört materialet och genomfört övningarna kommer du ha grundkunskaper för att vandra vidare med större medvetenhet om varför livet har sett ut som det har gjort. Och hur du framåt medvetet kan skapa det liv du vill leva istället för att bli offer för omständigheter. Du kommer att förstå att du har 100% ansvar för ditt eget liv.  Detta kallar jag frihet! Har du råd att inte vara med på detta?

När jag påbörjade min egen resa frågade jag mig själv, vilken prislapp sitter på stress, låg självkänsla, att leva i ekorrhjulet, sjukskrivningar, ohälsa, people-pleasing, styras av andras åsikter, inte våga står för vad man tror på, konflikträdsla, passa in i normen och så vidare. Det pris jag fick betala stoppar inte ens på 150.000 kr. Denna kurs är vad jag själv hade behövt.

Kom med på en resa som vänder upp och ned på det mesta du har lärt dig sedan tidigare. Du kommer önska att du hade fått lära dig det här redan i skolan.

Pris: 5,000 kr (möjlighet finns att dela upp betalningen på två tillfällen).